Tips voor een stralende herfstmake-up

Tips voor een stralende herfstmake-up

Tijdens de herfst kleurt de lucht wel eens grijs, maar dat geldt zeker niet voor de make-up. Leef u uit met deze trends!

  • Knallend rood: Niet alleen de mode kleurt rood, ook op uw lippen mag het pure passie zijn.
  • Liever iets subtieler? Zachte bruintinten doen het heel goed dit seizoen. Zowel op uw ogen, wangen en lippen geven ze een zachte najaarsgloed.
  • Natuurlijke glow: De nieuwste tools helpen u om uw make-up op een natuurlijke manier aan te brengen. Met de populaire eivormige sponsjes verdeelt u uw foundation gelijkmatig over uw gezicht. Een kabuki-kwast doet hetzelfde met poeder.

Leer alles over de laatste trends tijdens één van onze workshops.

Adviesdag T.LeClerc

Geef uw make-uproutine een frisse boost tijdens onze T.LeClerc workshop. Tijdens een sessie van een half uur krijgt u professionele tips afgestemd op uw huid.

Op 12/11/2018 (10-17 uur) verwelkomen we u graag in onze apotheek in Merelbeke. Schrijf u in via merelbeke@apotheekdufaux.be met vermelding van uw naam en voorkeurstijdstip.

Op 12/12/2018 (10-17 uur) organiseren we dezelfde workshop in ons filiaal in Destelbergen. Schrijf u in via destelbergen@apotheekdufaux.be met vermelding van uw naam en voorkeurstijdstip.

Promotie!*
– Bij aankoop van 1 product van T.LeClerc krijgt u momenteel 10% korting.
– 2 producten = 15% korting
– 3 producten = 20% korting
*Actie enkel geldig op deze adviesdagen.

Adviesdag LIERAC

Krijg professionele huidverzorgingstips van de LIERAC-coach tijdens de adviesdag bij Apotheek Du Faux.

Afspraak op 7/12/2018 in Merelbeke (09.30 – 12.30 uur). Schrijf u in via merelbeke@apotheekdufaux.be met vermelding van uw naam en voorkeurstijdstip.

Eveneens op 7/12/2018  kunt u terecht bij Apotheek Du Faux in Destelbergen (14 – 17.30 uur). Uw plaats reserveren? Stuur een mailtje naar destelbergen@apotheekdufaux.be met vermelding van uw naam en voorkeurstijdstip.

Promotie!*
– Iedere aankoop van LIERAC wordt beloond met een attentie.
– Bij aankoop van 49 € ontvangt u een gratis gelaatsreiniger.
– Gratis oogcontourverzorging bij aankoop van een crème en serum.
*Actie geldig op deze adviesdagen.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen we het graag. Contacteer ons gerust met vragen en/of opmerkingen: www.apotheekdufaux.be/contact/

Volg onze laatste updates via Facebook.

Laat een reactie achter!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.